#2 Midlifecrisis of positieve transitie

In de eerste MIDLIFE-CAST kwamen we erachter dat niet iedere VERANDERING een VERBETERING is. Maar in aflevering TWEE bekijken we het van een hele andere kant door stil te staan bij de vraag of de MIDLIFE wel een échte ‘CRISIS’ is… want is het stiekem niet gewoon ook een spannende periode? Een tijd waarin veel aan verandering onderhevig is, maar misschien wel ten goede? Kortom: de midlife door de bril van een man. De MIDLIFE-CAST doorbreekt de taboes van het ouder worden en bespreekt onderwerpen die spelen onder veertigers en vijftigers: van het halen van het motorrijbewijs, tot het verbreken van relaties en de gevolgen van de overgang, niets ontsnapt aan de kritische aandacht van uw hosts. Ook zélf ontsnappen zij niet aan het kritische vergrootglas van de MIDLIFE-CAST, zij dompelen zich onder in de nieuwe werkelijkheid van kinderen die het nest verlaten en het driftig buiten de deur houden van het bierbuikje. Dus of je nu een goed glas inschenkt en eens lekker achteroverleunt leunt, of die sportschoenen aantrekt om toch nog de deur uit te gaan: de komende driekwartier maak je kennis met de ups en downs van het avontuur dat MIDLIFE heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *