#3 Jeugdhelden van toen

Jeugdhelden van toen, welke invloed hebben ze op ons gehad en hoe zitten ze er nu bij? In aflevering DRIE van de MidLifeCast duiken we in de geschiedenis en trekken de parallel naar vandaag.  Waar zijn ze gebleven, wat hebben we van ze kunnen leren én wie zijn onze idolen vandaag de dag? De MIDLIFE-CAST doorbreekt de taboes van het ouder worden en bespreekt onderwerpen die spelen onder veertigers en vijftigers: van het halen van het motorrijbewijs, tot het verbreken van relaties en de gevolgen van de overgang, niets ontsnapt aan de kritische aandacht van uw hosts. Ook zélf ontsnappen zij niet aan het kritische vergrootglas van de MIDLIFE-CAST, zij dompelen zich onder in de nieuwe werkelijkheid van kinderen die het nest verlaten en het driftig buiten de deur houden van het bierbuikje. Dus of je nu een goed glas inschenkt en eens lekker achteroverleunt leunt, of die sportschoenen aantrekt om toch nog de deur uit te gaan: de komende driekwartier maak je kennis met de ups en downs van het avontuur dat MIDLIFE heet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *