specialist in

life- en loopbaancoaching


Univogue is de grootste specialist in life-en loopbaancoaching van het noorden. Daarnaast zijn we de snelste groeier op het gebied van burn-out behandeling en outplacement. Om die reden wordt onze coachingspraktijk door steeds meer mensen uit Friesland en Groningen gevonden. Onze laagdrempelige, effectieve en kortdurende trajecten staan garant voor succes. Ontdek het zelf. Al onze coaches hebben ruime ervaring en zijn professioneel opgeleid. We helpen je graag bij het worden van de beste versie van jezelf.

ik plan de gratis intake

Onze dienstverlening

Hoe kunnen we je helpen?

Life Coaching

worden wie je bent


lees verder

Loopbaancoaching

fluitend naar je werk


lees verder

burn-out

herstel de balans


lees verder

Over ons


Tof dat je ons wilt leren kennen!

Brechje

Brechje

Jou vol zelfvertrouwen in het leven laten staan, zodat jij je potentieel kunt verwezenlijken. Dat is mijn drijfveer! Dit doe ik met eye-openers en inzichten uit de positieve psychologie waardoor je precies kunt aangeven wat je wilt en kunt doen wat jou gelukkig maakt. Wat mijn aanpak zo effectief maakt, is dat ik altijd focus op de kern van het probleem. Zo boeken we blijvend resultaat, waardoor jouw traject de beste investering is in jezelf, voor de rest van je leven.

Ilonka

Dewi

Ervoor zorgen dat jij weer de regie hebt, daar doe ik het voor! Geschoold als toegepast psycholoog ben ik in staat om diverse methodieken in te zetten die jou helpen jouw wensen en doelstellingen om te zetten in concrete acties. Met oprechte betrokkenheid en een luisterend oor kijk ik samen met jou naar wat nodig is om weer 'in the lead' te zijn. Of het nu gaat om life- of loopbaanvragen: met maatwerk en wat passend is voor jou kijk, luister en denk ik graag met je mee.

Josko

Marlon

Als coach heb ik een achtergrond als Sociaal Psychologe (MSc – psycholoog-trainer) en heb ik gecoacht voor Rijkswaterstaat, de European School Heads Association (ESHA) en begeleid ik supervisie trajecten van medisch specialisten en juristen. Wie je ook bent en wat je ook doet of hebt gedaan: ik zet jou in je kracht, zodat je meer kunt bereiken dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Samen doorbreken wij jouw comfortzone, zodat jij eindelijk kunt worden wie je bent.

persoonlijke groei

Zet stap

Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt. Aan jezelf werken met een coach kan alleen als er een klik is. Ervaar het zelf. Een intake is gratis én vrijblijvend. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!


ja, ik ga ervoor

Carolien over haar traject bij Univogue


Toen ik bij je kwam stond ik op een kruispunt in mijn leven. Nu zie ik in dat de wereld aan mijn voeten ligt. Je voelt goed aan wat er ontbreekt. En dat vul je in totdat de puzzel weer compleet is. Ik kwam altijd met ontzettend veel zelfvertrouwen en energie bij je vandaan, vol met plannen! Jouw positiviteit en de sprankeling waarmee jij mij hebt begeleid werken aanstekelijk. Ik ben blij dat onze paden elkaar hebben gekruist en als ik ergens aan twijfel zit jij nog steeds in mijn achterhoofd en help je me ervoor te gaan!
Carolien, 34 jaar

Benieuwd wat we samen kunnen bereiken?

Laat je telefoonnummer achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

     

    Wij werken voor