Specialist

in jongeren begeleiding

Onze begeleiding is een praktische en laagdrempelige manier om kinderen, jongeren en ouders te helpen weer beter in hun vel te zitten. Samen zetten we de weg in naar vertrouwen én grip op de toekomst.Deskundig

Brede ervaring in de diversiteit van hulpvragen

Praktisch

Professionele en vakkundige hulp, geen wachtlijsten

Laagdrempelig

Wij reageren binnen 24 uur op je vraag

Onze dienstverlening

Praktisch & laagdrempelig

Kinderen

8 tot 12 jaar


lees verder

Jongeren

13 tot 24 jaar


lees verder

Gezinsondersteuning

verbonden met elkaar


lees verder

Over mij

Sarah

Sarah

Opgeleid als maatschappelijk werker ben ik na mijn studie in 2008 aan de slag gegaan als jobcoach en ambulant begeleider. In 2014 ben ik gestart als jongerenbegeleider in het basis en voortgezet onderwijs in Leeuwarden. Sindsdien ben ik actief voor jonge meiden en jongens, maar ook voor jonge mannen en vrouwen die op een bepaald moment in hun leven vastlopen.

Met ruim tien jaar ervaring zet ik mij met hart en ziel in voor de kinderen, jongeren én ouders die aankloppen bij Univogue. Het is mijn missie om hen de regie terug te geven over hun eigen leven. Want er is veel mogelijk! Ook als je het even niet meer ziet zitten of door omstandigheden minder goed in je vel zit.

aangesloten bij
Benieuwd wat we samen kunnen bereiken?

Een individueel traject duurt ongeveer 12 weken. Zelf kennismaken en ontdekken wat we samen kunnen bereiken? App, bel of vul het contactformulier in. We nemen altijd binnen 24 uur contact met je op.