Subsidie duurzame inzetbaarheid

Ontwikkeladvies 45+

Het gratis Ontwikkeladvies wordt mogelijk gemaakt door een subsidietraject van de overheid en stimuleert 45+ medewerkers de regie over hun loopbaan in eigen hand te nemen. Het Ontwikkeladvies stelt hen in staat op een duurzame en plezierige manier hun pensioenleeftijd te bereiken.

De overheid ontzorgt werkgevers door het Ontwikkeladvies uit te besteden aan gespecialiseerde loopbaanbegeleiders. Univogue is één van de geselecteerde organisaties die in vier gesprekken persoonlijke kwaliteiten, vragen, zorgen en kansen van medewerkers in kaart brengt. De analyse wordt samengevat in een overzichtelijk document: het Persoonlijk Ontwikkelplan. Een gedegen, actiegericht document dat dient als naslagwerk voor de toekomst. Medewerkers kunnen zich direct aanmelden, zonder tussenkomt van de werkgever. Dit scheelt tijd en administratieve rompslomp.


contact

voor wie?


Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor 45-plussers die minimaal twaalf uur per week werkzaam zijn in een van onderstaande beroepsgroepen en niet werkzaam in sector Zorg &Welzijn of sector Rijk. Medewerkers die niet in aanmerking komen voor 100% vergoeding van het Ontwikkeladvies, krijgen de kans om hetzelfde traject te doorlopen. Tegen een voordelig dagtarief zetten wij onze professionele loopbaancoaches incompany bij jullie in.


Administratief

secretarieel personeel en managementassistenten

Onderwijs

personeel primair onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs

Gemeenten

burgerzaken, opsporingsambtenaren, toezichthouders en handhavers

facilitair

cateringmedewerkers en schoonmaakpersoneel

Detailhandel

verkoopmedewerkers en medewerkers logistieke centra detailhandel

Overig

ambulancemedewerkers en meldkamerpersoneel


klaar voor de toekomst

Integrale aanpak

Als HR-medewerker wil je alle medewerkers in je organisatie bedienen, niet alleen de beroepsgroepen die de overheid subsidieert. Medewerkers die niet in aanmerking komen voor 100% vergoeding van het Ontwikkeladvies, krijgen de kans om hetzelfde traject te doorlopen. Tegen een voordelig dagtarief zetten wij onze professionele loopbaancoaches incompany bij jullie in. Van tevoren stemmen we af hoeveel medewerkers de loopbaancoach per dag consulteren. Zo bespaar je als organisatie geld en tijd.

Wij borgen de kwaliteit van onze dienstverlening, door uitsluitend loopbaancoaches in te zetten met een achtergrond als maatschappelijk werker of ontwikkelingspsycholoog én daarbij ruime ervaring als jobcoach.


vrijblijvende offerte aanvragen

‘eenvoudig bijdragen aan duurzame inzetbaarheid’